Pentru Firme
 

Serviciul de inchiriere al lui Mos Craciun este pregatit pentru toate nevoile dumneavoastra. Angajatii au facut ore suplimentare si au ajuns tarziu la copii lor? O petrecere de sfarsit de an la sediul firmei le da ocazia celor mici sa vada unde lucreaza parintii si sa-l intalneasca pe Mos Craciun. Parerea lor despre serviciul parintilor n-o sa mai fie asa de critica – si nu, nu se cheama ca-i mituiti, ci faceti cadouri in familie, caci firma dumeavoastra asta este, nu? O mare familie... 
Apoi, un Mos Craciun inchiriat ar putea fi trimis cu darurile de Craciun la partenerii de afaceri – cu siguranta le veti face o surpriza placuta!


Ah, angajatii au fost „cuminti” si vreti sa le spuneti cateva „vorbe” la sfarsit de an – inchiriati un Mos Craciun ce-i va privi in ochi atunci cand ii va urechea sau lauda din partea dumneavoastra.
Petrecere de Craciun? In club? Hehe, asta-i specialitatea casei la noi. Avem niste Craciunite Fotomodele, hostesse cu experienta, intr-un costum sexy, dar nu vulgar. Unde mai pui ca unele Craciunite sunt si profesoare de dans, si impreuna cu un Mos Craciun spontan, haios si instructor de salsa v-ar putea invata cativa pasi de dansuri latino chiar la petrecere!
N-o sa va limitam imaginatia la exemplele de mai sus – Mos Craciun e gata sa va asculte dorintele si, daca ati fost cuminti, o sa incerce sa le realizeze!


Sarbatorile sunt ce faci tu din ele!